Zelfstandig werkend kok/sous-chef gezocht!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dat komt goed uit! Wij hebben namelijk ruimte in de keuken bij het gezelligste eetcafe van Den Dolder! 

Een mooie uitdaging

Als Zelfstandig Werkend Kok/Sous-chef bij De Egelantier ligt een mooie uitdaging. Je bent verantwoordelijk voor lunch en diner van velen gasten. Je bereidt zelfstandig gerechten voor met verse ingrediënten. Daarbij behoren ook taken als het verrichten van voorbereidende werkzaamheden, het ontwerpen van de menukaart, het beoordelen van te gebruiken ingrediënten, het bewaken van onze kwaliteitsnormen en naleving van de hygiënevoorschriften tot je werkzaamheden. Je creativiteit en vaktechniek kun je kwijt in suggesties voor nieuwe gerechten!

De Egelantier biedt:

  • In de eerste plaats een leuke baan binnen een klein, maar fijn team en een professionele organisatie
  • Het salaris voor deze functie bedraagt afhankelijk van je leeftijd en ervaring minimaal €1945,96 en maximaal €2393,31 (schaal V) o.b.v een fulltime dienstverband 
  • Een 38-urige werkweek
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband
  • 8% vakantiegeld en een pensioenregeling via Horeca & Catering
  • Collectieve korting op basis- en aanvullende zorgverzekeringen bij drie gecontracteerde zorgverzekeraars
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd!
  • Gezellige teamuitjes en borrels
  • Je wordt onderdeel van een een succesvol, groeiend bedrijf. Waardoor er ook doorgroeimogelijkheden binnen Axivate Horeca Group zijn

So far, so good? Lees dan nog even verder…

Van jou verwachten wij:

  • Afgeronde koksopleiding of gelijkwaardige ervaring 
  • Productkennis 
  • Relevante werkervaring is een pré 
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit en bereidt om in wissel,- en weekenddiensten te werken
  • Je bent een teamplayer, stressbestendig en kunt zelfstandig werken
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal

Eetcafé De Egelantier

De Egelantier in Den Dolder is al tientallen jaren het eetcafé van Den Dolder, Zeist, Bilthoven en omstreken. Gevestigd direct naast het station van Den Dolder is het de ideale plek om lekker te lunchen, te borrelen en een hapje te eten. Iedere dag werken we met een gemotiveerd en gezellig team om het alle gasten naar de zin te maken.

Axivate Horeca Group

De Egelantier is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Zij beheren verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar. 

Heb je interesse en durf je de uitdaging aan? Wacht dan niet langer en stuur jouw c.v. met pasfoto en jouw motivatie en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie!