Een topper voor in de bediening gezocht!

Heb jij echt passie voor de horeca en wil je in een gezellig en klein team werken? Wij zoeken toppers voor in de bediening!

Een mooie uitdaging

Eetcafé de Egelantier heeft ruimte voor een parttime/fulltime medewerker bediening! Een horecaman of -vrouw, met oog voor detail en kwaliteit. Een allrounder, die zich gemakkelijk beweegt in een omgeving die nooit stilstaat. Zowel achter de bar als in de bediening ben jij op je plek. 

Wat bieden wij:

  • Fulltime of parttime dienstverband (24-38 uur) binnen een fijn team en een professionele organisatie. We vinden de werk/privé balans zeker belangrijk en daarom is een 4-daagse werkweek bij ons de standaard!
  • Arbeidsovereenkomst voor de duur van zeven maanden met bij goed functioneren uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • Het salaris voor deze functie bedraagt afhankelijk van je leeftijd en ervaring minimaal €1,860.65 en maximaal €2,143.36 (schaal III) o.b.v een fulltime dienstverband.
  • Collectieve korting op basis- en aanvullende zorgverzekeringen bij drie gecontracteerde zorgverzekeraars
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zou je bijvoorbeeld graag jouw kennis op het gebied van wijnen willen verdiepen, dat behoort zeker tot de mogelijkheden!
  • Gezellige teamuitjes en borrels
  • Je wordt onderdeel van een een succesvol, groeiend bedrijf met genoeg doorgroeimogelijkheden, om jouw ambities waar te maken

So far, so good? Lees dan nog even verder…

Van jou verwachten wij:

  • Ervaring met horeca als bar- of bedieningsmedewerker
  • Je bent flexibel inzetbaar. 
  • Je houdt van gezelligheid en hebt humor! Daarnaast ben je een teamplayer, stressbestendig en kunt zelfstandig werken

Waar kom je te werken?

Eetcafé de Egelantier in Den Dolder is al tientallen jaren het eetcafé van Den Dolder, Zeist, Bilthoven en omstreken. Gevestigd direct naast het station van Den Dolder is het de ideale plek om lekker te lunchen, te borrelen en een hapje te eten. Iedere dag werken we met een gemotiveerd en gezellig team om het alle gasten naar de zin te maken.

Eetcafé de Egelantier is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Zij beheren verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar. 

Interesse?

Vind jij het super leuk om het gasten naar de zin te maken, ben je gezellig en optimistisch en heb je zin om deel uit te maken van ons superleuke team? Wij kunnen niet wachten jou te ontmoeten! Stuur jouw c.v. met pasfoto en jouw motivatie naar bedrijfsleider@cafe-egelantier.nl en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie!