Heb jij echt passie voor de horeca en ben je op zoek naar een gezellig en klein team? Wij zoeken een bedrijfsleider!

Een mooie uitdaging 

Wij zijn op zoek naar een sfeermakende en meewerkende bedrijfsleider! Wij zoeken jou als jij een ‘hands on’ manager bent. Je bent loyaal, bezit een flinke dosis humor en je kunt professionaliteit goed met gezelligheid combineren zowel naar de gasten als naar je medewerkers toe. Jouw mensenkennis en empathisch vermogen is dik in orde: je voelt goed aan wie je voor je hebt, hoe de persoon aan te spreken en wat er van je wordt verwacht. 

Als bedrijfsleider bij de Egelantier ben je verantwoordelijk voor de operatie en het aansturen van de medewerkers van het café. Jij instrueert, motiveert (en controleert waar nodig) jouw medewerkers van die dag zodat onze gasten tevreden zijn en blijven. Je werkt mee en hebt daardoor goed overzicht over het geheel. Je ziet knelpunten en lost deze op. Jij bent de spil waardoor alles op rolletjes loopt en die ervoor zorgt dat onze gasten weer graag terugkomen! Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het rooster van de bediening en de keuken, je handelt de kas af en houdt deze op orde en je monitort de voorraad en bestellingen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor het personeel je bewaakt en optimaliseert het concept van de Egelantier.

De Egelantier biedt:

  • Fulltime dienstverband binnen een fijn team en een professionele organisatie. We vinden de werk/privé balans zeker belangrijk en daarom is een 4-daagse werkweek bij ons de standaard!
  • Arbeidsovereenkomst voor de duur van zeven maanden met bij goed functioneren uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • Het salaris voor deze functie bedraagt afhankelijk van je leeftijd en ervaring minimaal €2,716.39 en maximaal €3,407.64 (schaal VIII) o.b.v een fulltime dienstverband.
  • Collectieve korting op basis- en aanvullende zorgverzekeringen bij driegecontracteerde zorgverzekeraars
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zou je bijvoorbeeld graag jouw kennis op het gebied van wijnen willen verdiepen, dat behoort zeker tot de mogelijkheden!
  • Gezellige teamuitjes en borrels
  • Je wordt onderdeel van een een succesvol, groeiend bedrijf met genoeg doorgroeimogelijkheden, om jouw ambities waar te maken

So far, so good? Lees dan nog even verder…

Van jou verwachten wij:

  • Je hebt ervaring met leidinggeven in de horeca
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit en bereidt om in wissel,- en weekenddiensten te werken
  • Je bent een teamplayer, stressbestendig en kunt zelfstandig werken

Waar kom je te werken?

Eetcafé de Egelantier in Den Dolder is al tientallen jaren het eetcafé van Den Dolder, Zeist, Bilthoven en omstreken. Gevestigd direct naast het station van Den Dolder is het de ideale plek om lekker te lunchen, te borrelen en een hapje te eten. Iedere dag werken we met een gemotiveerd en gezellig team om het alle gasten naar de zin te maken.

De Egelantier is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Zij beheren verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar. 

Interesse?

Vind jij het super leuk om het gasten naar de zin te maken, ben je gezellig en optimistisch en heb je zin om deel uit te maken van ons superleuke team? Wij kunnen niet wachten jou te ontmoeten! Solliciteer direct en stuur jouw c.v. met pasfoto en jouw motivatie naar vacatures@axivatehoreca.nl en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie!