Allround Bar/bedieningsmedewerkers

Geschreven door admin op . Geplaatst in Uncategorized

Eetcafé de Egelantier in Den Dolder is al tientallen jaren de bruine kroeg voor Zeist, Bilthoven en omstreken. Gevestigd direct naast het station van den Dolder is het de ideale plek voor een kop koffie, een lunch, borrel of een lekkere saté in de avond. Iedere dag werken we met een gemotiveerd en gezellig team om het alle gasten naar de zin te maken.

De Egelantier is zowel met het openbaar als met eigen vervoer goed bereikbaar: het station ligt direct naast de kroeg. Parkeren is (nog steeds) gratis, denk wel aan je parkeerschijf. Onze gasten komen uit de wijde omgeving van Den Dolder, Zeist en De Bilt. Een echte bruine kroeg waar gastvrijheid en vakmanschap hoog in het vaandel staan.

En je hebt geluk: De Egelantier heeft ruimte voor zowel een parttime (minimaal 24 uur) als fulltime medewerker (38 uur) bar/bediening! Een horecaman of -vrouw, met oog voor detail en kwaliteit. Je staat achter de bar en je loopt in de bediening. Een allrounder, die zich gemakkelijk beweegt in een omgeving die nooit stilstaat. Daarnaast spreek je goed Nederlands.

Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. De fooi wordt na elke dienst onder de medewerkers verdeeld naar het aantal uren dat de medewerker gewerkt heeft.

Wat wij bieden? Een energieke werkplek met hele leuke collega’s en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Reageer nu en we plannen graag een kop koffie met je!

Reageer op deze vacature