Enthousiaste Assistent-bedrijfsleider

Geschreven door admin op . Geplaatst in Uncategorized

Eetcafé de Egelantier in Den Dolder is al tientallen jaren de bruine kroeg voor Zeist, Bilthoven en omstreken. Gevestigd direct naast het station van den Dolder is het de ideale plek voor een kop koffie, een lunch, borrel of een lekkere saté in de avond. Iedere dag werken we met een gemotiveerd en gezellig team om het alle gasten naar de zin te maken.

De Egelantier is zowel met het openbaar als met eigen vervoer goed bereikbaar: het station ligt direct naast de kroeg. Parkeren is (nog steeds) gratis, denk wel aan je parkeerschijf. Onze gasten komen uit de wijde omgeving van Den Dolder, Zeist en De Bilt. Een echte bruine kroeg waar gastvrijheid en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Wij zijn op zoek naar een assistent-bedrijfsleider! Een aanpakker, een doorzetter, iemand die nooit opgeeft en met frisse moed aan deze uitdaging wil beginnen. Je ondersteunt en assisteert de bedrijfsleider waar nodig. Je bent in staat om zelfstandig een dienst te draaien en eventuele collega’s op de vloer te kunnen helpen. Je bent gastvrij, een teamplayer en je weet bij iedereen een lach op het gezicht te toveren.

Daarnaast heb je een ‘hands on’ mentaliteit, ben je minimaal 32u per week beschikbaar, ben je loyaal en beschik je over een goeie dosis humor. Je kan professionaliteit goed met gezelligheid kunt combineren (zowel naar gasten als naar je medewerkers). Je bent bereid om in de weekenden en avonden te werken en je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
Jij bent de spil waardoor alles op rolletjes loopt en die ervoor zorgt dat onze gasten graag terugkomen. Als assistent-bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor; Openen en sluiten van de zaak, het plaatsen van bestellingen, aansturen van het team van medewerkers/collega’s en een goede samenwerking met het keukenteam, bestaande uit 3 koks.

De Egelantier biedt goede arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden, cursussen, uitjes & leuke collega’s! Heb je interesse en durf je de uitdaging aan? Wacht dan niet langer reageer hieronder en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie!

Reageer op deze vacature