Kijk ‘ns rond bij ons in de Egelantier


Egelantier organiseert goed doel diner voor kinderhospice ZonnaCare

Op zondag 17 maart vana 17.00 uur organiseert Eetcafé De Egelantier in Den Dolder een mooi driegangendiner (keuze vlees, vis of vegetarisch) waarvan de totale opbrengst van het evenement volledig ten goede komt van kinderhospice ZonnaCare.

Kinderhospice ZonnaCare biedt zorgintensieve kinderen een leuk en ontspannen verblijf. ZOrgintensieve kinderen zijn jonge, beperkt mobiele kinderen bij wie in de thuissituatie ziekenhuisverplaatste zorg wordt geleverd en permanent toezicht noodzakelijk is. U kunt hierbij denken aan (een combinatie van): kinderen met een meervoudige beperking, kinderen met een stofwisselingsziekte, kinderen in de palliatieve / terminale fase en kinderen met thuisbeademing.

ZonnaCare is gevestigd in Den Dolder en iedere cent die zij ontvangen gaat rechtstreeks naar het welzijn van de kinderen.

De kosten van het driegangendiner exclusief drank bedragen EUR 35 per persoon. De opbrengst inclusief drank komt ten goede van kinderhospice ZonnaCare. Wilt u aanwezig zijn op dit mooie en gezelligde evenement, reserveer dan tijdig via 030 228 0113.

De stuwende krachten achter kinderhospice ZonnaCare zullen deze avond aanwezig zijn en aan het eind de cheque met de opbrengst in ontvangst nemen.

Mede mogelijk gemaakt door:

logos